Hundgårdsbygge

30. jan, 2015
10. jan, 2015
10. jan, 2015

Härom dagen kom då den efterlängtade snön. Vi hade en del unde julhelgen men den försvann ganska fort. Jag tog en tur med Caesar för att testa nya släden, jisses vad kul det var !! Caesar var lite undrande till en början men sedan gick det bra. Tyvärr var det inte tillräckligt med snö för att kunna köra en längre sträcka, men vi fick känna på det i alla fall. Nu väntar vi bara på att snön ska lägga sig ordentligt och helst ligga kvar oxå !

27. nov, 2014

Idag blir det en sån där dag när man bara går och väntar. I morgon åker vi nämligen och hämtar Teamets nya medlem, Sjömos Dennis ! Han är systerson till Caesar och är tänkt att bli den som gör mitt önskade 4 spann komplett. Det ska bli så kul att ha valp igen, kanske förtränger man hur jobbigt det är men vi ser verkligen fram emot att få hem honom.

Fingret är väldigt mycket bättre nu. Har fortfarande inte full rörelsefrihet i det än, och tror inte jag nånsin kommer få det heller. Har ett sista återbesök hos handkirurgen i Februari och får se vad dom säger då.

Planeringen inför jul är igång här hemma. I år är ju första året vi faktiskt bor här i Gryhyttan och min fina Make har lovat att inte knorra för mycket när mina tomtar åker fram. Det kommer vara tomtar överallt nämligen ! Min far och min bror kommer på Juldagen och på Julafton är det bara jag maken och sonen. 

Nu är det dags att sätta lite fart, valpsäkring av huset idag !