23. aug, 2014

Äntligen här !!

Då var vi äntligen på plats i Gullebo, eller, ja det har vi så varit i 4 veckor ha ha. Inte så mycket har hänt faktsikt, men Elias har börjat skolan !! Jag var med honom första dagen och han var jättenöjd efteråt, jag fick till ock med höra att han kommer trivas i den här skolan. Sånt gör gott i en mammas öra att höra.

I övrigt har vi inte gjort mycket, trots att det finns hur mycket som helst att göra. Tanken på att vi ska ifrån varandra igen sänker modet något men vi har varit med om det förutså det fixar vi. Imorse åkte Håkan tillbaka till Stockholm för att börja jobba igen. Det var bland det tyngsta jag varit med om, nu när vi kommit hem så får vi vänta ett tag till innan vi får vara tillsammans igen, suck. Ja ja det fixar vi !!

Planen är att dra igång träningen med hundarna på Måndag igen, har varken kickbike, selar eller linor här uppe ännu men det löser jag ändå, måste nog tyvärr ta en sväng till Lindalen senare och hämta hem illtihopa. Tills dess får vi gå på känsla. Men nu är jag här.... Då kan hela vår fortsatta liv gå på känsla, alltid !!