Hundgårdsbygge

15. maj, 2017

Elias och brorsonen byggde poolerna vi köpt.

15. maj, 2017

Äntligen är våren här och i helgen kom min bror, min pappa och min brorson på besök och hjälpte oss bygga klart hundgården. Vi hann inte med det förra året så hundarna har inte kunnat vara ute så mycket i vinter. Framför allt inte Skrållan. För att säkra upp hennes sektion har vi valt ett överhäng, som sedan går runt hela hundgården. Tittar man noggrant syns det på sektionen längst till vänster i bild. Håkan har bockat järnrören som sedan ska hålla upp nätet. Då kan dom banne mig smita ut !!

27. maj, 2015

Dagen började med sol men det såg ut att molna till lite när vi gav oss iväg. När jag väl selat på galenskapet ( Skrållan ) hade dock solen kommit fram igen. Det blev inga längre svängar med hundarna idag eftersom tempen visade på 16,5 när galenskapen var klar. Därefter kördes Dennis som i sitt vanliga tonårstempo mest drar fötterna efter sig och jag nästan kör förbi honom. Ja ja, blir nog bar med lite träning. Sen kom dagens shock, Caesar !! Han var mer uppe i det blå än på banan, drog åt fel ¨håll, kissade överallt och var allmänt besvärlig, så vi bröt rätt snabbt. Ymer blir bättre och bättre men känns ännu osäker. Tiden får utse vad han tycker om draget längre fram.

Det har även börjat stressas i bilen nu, vilket jag varit väldigt nogrann med att undvika. Får nog lägga lite tid på det med. Hundar ska vara tysta i bilen, vilket dom normalt är, men när en av dom lämnar flocken blir det ett herrans liv. Anser att dett är olydnad så det ska vi jobba bort. Vill inte heller ha "tömda" hundar, eller gasade hundar,  när det sen väl är dax för aktivitet, dom måste ju kunna tycka det är kul oxå. Inte bara stressa för stressandets skull !!